top of page
IMG_9344.PNG

Wat kan ik je bieden?

Je kunt bij mij terecht voor individuele sessies en trainingen. 

Individuele sessies zijn gericht op verwerking en persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is uniek, dus ieder trajecten is dat ook. Daarom wordt dit in overleg samen in de intake besproken. Het kan gaan om een aantal sessies in een kort tijdsbestek of met langer tussenposes over een bepaalde periode. In overleg maken we hier samen een plan voor.

 

Speelt er iets in de relatie met je partner of familielid? Hiervoor zou je ook bij mij terecht kunnen. Dan is er altijd een deel individueel en een deel samen. Op basis van de intake kan hier een plan voor gemaakt worden. 

 

Wil je liever werken in een groep? Voor ontspanning, ontwikkeling of verwerking verbonden met anderen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de agenda. Er is regelmatig een aanbod aan trainingen, verzorgd door mij of in samenwerking met andere professionals. Je kunt denken aan: de schoonheid achter de emoties, meditatie, ademwerk, yoga en lifestyle in het seizoen, zelfliefde en acceptatie door middel van Zijnsorientatie en vele andere thema's. 

 

Individuele sessies zijn € 92,50 euro per sessie

Partner gesprekken € 150,00 euro per sessie

Wanneer er via jouw werkgever trajecten mogelijk zijn, is er een offerte en plan op maat. 

WhatsApp Image 2022-10-16 at 8.00.42 PM.jpeg
Waarvoor kun je bij mij terecht?

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke ontwikkeling en (rouw) verwerkingsprocessen, klachten die geen medische oorzaak hebben als slecht slapen, hoofdpijnen, spierspanningen etc. Wanneer gevoel zijn weg niet meer weet en emoties het soms over lijken te nemen. Je vaak lang twijfelt, lastig vindt keuzes te maken of voor jezelf op te komen. Je twijfelt aan jezelf en de waarde en liefde die je hebt. 

 

Ik ben flexibel en schakel snel, scherp als een samoerai en ben breed inzetbaar. Waar ik anders ben dan mijn collega's? Ik ontmoet je echt op de moeilijkste plekken en begeleid je hier naar jouw diepere inzichten. Ik kijk naar het grotere plaatje en voel met je mee in de diepte. Door hierbij te blijven, te onderzoeken en bewustzijn bij te brengen, kun jij er ook echt iets mee. Nu en in de toekomst. Jij hebt weer de regie over jouw leven. Kracht en energie herstelt. Voor mij is het belangrijkste dat jij de stappen maakt in jouw eigen proces, uiteindelijk niet afhankelijk bent van mij of iemand anders, maar volledig vertrouwd op jouw eigen innerlijke kompas. Ik ben hierbij de begeleider, niet de leider. Dat ben jij!

bottom of page