top of page
IMG_9344.PNG

perfectie is imperfectie

De gedachten over perfectie en imperfectie belemmert in Zijn, groei en ontwikkeling. Imperfectie is een afwijzing van wie je op dit moment bent. Accepteer jij jezelf?

 

Door je eigen binnenwereld te begrijpen, ontstaat er meer eigenliefde, zelf-acceptatie en zachte kracht. Zo krijg je een andere kijk op de gebeurtenissen, relaties en mensen om je heen. 

 

Van binnenuit stress, angst en/of effecten van traumatische gebeurtenissen te bezien, helpen je dit te realiseren. Als je jezelf beter begrijpt laat je je niet meer leiden door onbewuste overlevingsmechanismen. De invloeden van buitenaf hebben minder effect. Je kunt beter grenzen aangeven en meer liefde en plezier ervaren. Er komt ruimte voor wie jij in wezen bent, jouw essentie. Tegelijkertijd meer energie en focus ervaren voor wat echt belangrijk is voor jou.

Als je gedachtes en patronen bekijkt en doorbreekt, onder de loop neemt, negatieve gedachten ontkracht, voelt het alsof je een jas uittrekt, een harnas van je af valt.

Alles mag er zijn, óók vervelende gevoelens en gebeurtenissen. Juist door de vervelende gevoelens en weerstand onder ogen komen, maak je de weg vrij om te zijn wie je in wezen bent.

 


WhatsApp Image 2022-10-13 at 11.14.55 AM.jpeg

Mijn missie

Ik geloof dat de relaties en wereld om ons heen er heel anders uit zouden zien als iedereen zou leven vanuit zijn kern. Oftewel zichzelf zouden zijn. 

Gebeurtenissen, gedachtes, gevoelens hangen complex met elkaar samen. Afgestemde en liefdevolle begeleiding is nodig om de, niet gemakkelijke, persoonlijke ontwikkeling aan te gaan. 

 

Ik help mensen bij dit proces door ze te begeleiden; het proces om te leven vanuit Zuiver Zijn.

Essentieel hierbij is om de zere plekken, de juiste verwerkingsprocessen te zien. Iedereen kan het, dus ook jij. 

 

Mee mogen reizen, voelen en begeleiden vind ik het mooiste wat er is!

bottom of page