top of page
IMG_9344.PNG
WhatsApp Image 2022-10-13 at 11.14.55 AM (2).jpeg

hoe Dan?

Mijn werkwijze kenmerkt zich door de combinatie van Zijnsoriëntatie, het familie-systeem, adem en lichaamswerk.

 

Naast opleiding, boeken en zelf-studie ben ik ook ervaringsdeskundige in het verwerken van diepgaande processen. Vanuit deze eigen-wijsheid reis en voel mee ik met je mee. Ik spiegel en onderzoek in samenwerking met jou.

 

Een persoonlijk traject heeft altijd twee kanten; verwerking en ontwikkeling. Via verwerking en het doorbreken van jouw patronen groei je. Je vervelt als een slang, je laat het oude wat niet meer past los. 

 

In een traject met mij werken we aan vertrouwen en verbinding, wordt er verwerkt en onderzocht wat jouw waardes van belangrijkheid zijn, ontwikkel je eigen kracht en regie over jouw leven. Ook in de sessies en gedurende het traject heb en houd jij de eindregie, het gaat om wie jij bent en jouw leven.

Jij gaat het uiteindelijk allemaal doen, dat kun je, maar dat hoeft niet alleen. Ik help je er graag bij.

Anker 1

achtergronden

Hieronder vind je meer informatie over de achtergronden waartegen ik werk.

Klik op de link voor meerinformatie.

WhatsApp Image 2022-10-13 at 11.14.55 AM (4).jpeg

Een methodiek ontwikkeld door Hans Knibbe, school voor Zijnsorientatie. Het gaat om het versterken van de innerlijke relatie met onszelf zodat we vrijer kunnen bewegen in de wereld en de relaties om ons heen. 

IMG_9263_edited.jpg

Buiten het contact met jezelf is er een grondslag van een niet zichtbare systematiek van de familie. De plek waar je geboren wordt heeft veel invloed op hoe jij je voelt en gedraagt.

WhatsApp Image 2022-10-13 at 11.14.55 AM (3).jpeg

Het hoofd denkt het te weten, maar het lichaam weet het echt. In onze cellen liggen de herinneringen opgeslagen die ons onderbewust sturen. Durf te leven vanuit je gevoel in plaats van de het hoofd.

WhatsApp Image 2022-10-13 at 11.15.21 AM (1).jpeg

Het is niet de gebeurtenis zelf die het trauma maakt, maar de manier hoe ons lichaam ermee omgaat en onthoudt.

Dit kunnen hele kleine dingen zijn die op dat moment van de gebeurtenis niet begrepen of konden verwerkt worden.  Vanuit het hier en nu opnieuw de situatie bekijken en verwerken veranderd hoe jij het hier en nu  en de toekomst ervaart.

bottom of page