top of page
IMG_9344.PNG

over mij

Wat ik belangrijk vind is dat ik mijzelf blijf ontwikkelen en met nieuwsgierigheid blijf kijken naar mijn eigen leven en ervaringen. Inmiddels kan ik mijzelf niet meer voorstellen dat deze ontwikkelingen geen onderdeel zijn van mijn dagelijkse daginvulling. Door met open nieuwsgierigheid naar mijzelf te kijken elke dag weer, kijk ik met open nieuwsgierigheid naar de ander en de wereld om mij heen. Een bron van verwondering, kracht, warmte en liefde vind ik hierin.

 

Een onvervuld gevoel bracht mij op mijn eigen pad van zoeken en ontdekken. Ik heb veel uitgeprobeerd, gelezen, geleerd, verwerkt, ervaren en nieuwe inzichten meegenomen.

 

Een kleine greep van mijn opleidingen, inspiratiebronnen en persoonlijke bezigheden; Coachopleiding Zijnsorientatie, coach opleiding ademwerk, Kookopleiding Health and Nutricien, ijsbaden, Traditional Chinees Medicine, Ayurveda, Familieopstellingen, Yoga.

Vooral mijn eigen inzichten in mijn persoonlijke ontdekkingstocht en mijn holistische blik samen maken wie ik ben.

 

Alles komt altijd samen.

De Zijnsoriëntatie Sessies die ik onder begeleiding van Susanne ervaren mag, helpen mij met verwerking van ervaringen en met mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Ik voel mij door Susanne enorm gesteund en begrepen.

Ik leer:

Dat al mijn emoties er mogen zijn;

Dat ik ze mag erkennen en doorvoelen;

Dat ik mag luisteren naar mijn innerlijke stem, innerlijke criticus, mijn onderbuik en mijn lichaam; 

Een sessie met Susanne is voor mij een ruimte in tijd waarin ik leer en mag laten stromen wat er zich allemaal in mij "afspeelt",  een ruimte om te zijn met en in mijn emoties zonder een oordeel daarover te hebben of te vormen. 

En door die ruimte te hebben gekregen ervaar meer rust in mijn zijn, in mijn gewoon dagelijks bestaan. 

Ik ben minder streng voor mijzelf geworden en meer trots op wie ik ben.

Diny

Shahin

bottom of page